Ana Sayfa KREDİ 11 Kasım 2017

Yapı Kredi Bankası 50.000 TL Esnaf Kredisi

Yapı Kredi Bankası 50.000 TL Esnaf Kredisi

2017 yılında Yapı Kredi bankasının belirlemiş olduğu esnaf kredilerine göre, kobi işletme sahipleri 40 bin liraya çekilecek olan krediyi 18 aya kadar vadelendirmektedir. Bunun yanı sıra esnafın isteği üzerine banka kendi bünyesinden özel olarak business kart fırsatı da sunmaktadır. Yapı Kredinin resmi internet sitesinden de kredilerin nasıl alınabileceği, cep telefonu ve internet üzerinden de bu kredilere nasıl başvurulabileceği ayrıntılı ve detaylı şekillerde bulunmaktadır. Küçük ya da büyük ölçekli her esnaf için eğer ki kart çıkartmayı kabul etmeleri halinde 10 Bin TL kart limiti fırsatı da sunulmaktadır. Yapı Kredi Bankası toplamda 50 Bin lira kredi fırsatı sunar.

Yapı Kredi Bankasından Esnaflara Kredi + 10.000 TL Business Kredi Kartı
Yapı Kredi, ülkemizde uzun yıllardan beri hizmet veren, ticari itibarı oldukça yüksek ve sağlam, özel sermayeye sahip olan bir bankadır. Yapı Kredi kobi destek birimleri sayesinde esnafımıza ticari alanlarda maddi sıkıntıları aşmalarını kolaylaştırmak için ve desteklemek amacı ile kredi seçenekleri ve kredi kartı fırsatları vermektedir. 2017 yılından itibaren Yapı Kredi Bankası, büyük ya da küçük esnaf ayırt etmeksizin tüm esnafımıza özel 40 Bin Lira kredi fırsatı verirken, bunun yanında da özel olarak 10 Bin Liralık kredi kartı limit fırsatı sunar. Business kredi kartına başvurmak için internet üzerinden Yapı Kredi resmi sayfasından başvuru yapılabileceği gibi cep telefonlarından da bu başvuru gerçekleştirilebilir. Yapılan başvurular en geç 10 dakika içerisinde cevaplandırılmaktadır.

Esnaf Kredisine ve Kredi Kartına İnternet Üzerinden Başvuru Yapmak
Artık günümüzde kredi çekmekte, kredi çekmek için başvurmakta oldukça kolaylaştı. Gelişen teknoloji ile birlikte bankaların da müşterilerine sağlamış olduğu imkanlar artış göstermektedir. Bankalar sadece normal sivil vatandaşa kredi olanağı sunmasının yanı sıra esnaf, çiftçi gibi iş erbaplarına da çeşitli kredi seçenekleri sunmaktadırlar. Bu krediler genellikle ticaretin ve çiftçiliğin desteklenmesi için özel teşvikler ile desteklenir. Bu tür kredileri çekmek için de teknoloji oldukça etkilidir. İnternet üzerinden Yapı Kredinin resmi internet sitesine girerek TC kimlik numaranızı girerek başvuru yapabileceğiniz gibi cep telefonlarınızdan da yapı kredi esnaf kredisi için mesaj ile kredi onayı alabilirsiniz.

SMS İle Başvuru Basıl Yapılır?
Yapı Krediden esnaf kredisine başvurmak için ayrı bir kod, kredi kartı almak için ayrı bir kod girmiş olmanız gerekmektedir. 40 Bin TL’ye 18 ay vade fırsatı ile kredi başvurusunu SMS yollayarak gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için Büyük harfler ile ESNAF yazarak boşluk bırakıyorsunuz ve daha sonra TC Kimlik numaranızı doğru şekilde kodluyorsunuz. Hazırlamış olduğunuz bu SMS’i 4411 kodlu telefona göndererek başvurunuzu tamamlamış oluyorsunuz.

Business Kredi Kartına Nasıl Başvuru Yapılır?
Esnaf tarafından özel kredi imkanları sunulan esnaf için ayrıca Yapı Kredi Bankası Business Kart ismini verdiği özel bir kart seçeneği de sunmaktadır. Bu kart limiti 10 Bin TL değerindedir. Bu karta başvurmak için de Cep telefonunuz aracılığı ile SMS atarak gerçekleştirebilirsiniz. SMS kısmına BK yazarak boşluk bırakıp daha sonra TC Kimlik numaranızı tuşlayınız ve hemen ardından aylık gelirinizi mesajda belirtiniz ve bu mesajı 4411 nolu koda gönderiniz.

Kredi Ön Kabul Sonrası İstenen Belgeler
Yapı Kredi Bankası esnaflara özel olarak hem resmi internet sitesi üzerinden hem de mesaj yolu ile kredi başvurusu ya da kredi kartı başvurusu almaktadır. Fakat bilinmesi gerekmektedir ki bu mesajların olumlu dönüşleri bir ön kabul niteliğindedir. Ön kabul aldığınız mesajlar ile Yapı Kredi Bankasının şubelerine giderek gerekli bilgileri ya da gerekli evrakları yanınıza alarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Kredi başvurularında resmi belgeler düzenleneceği için birebir gerçekleştirilmektedir ve bankada bulunmanız gerekir. Banka size gerekli bir form doldurtarak, gerekli esnaflığınızı belgeleyen evraklar ister. Bu evraklar genellikle, esnaf sicil tasdiknamesi, vergi levhası olur.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?