Ana Sayfa GÜNDEM 5 Aralık 2017

Sokak Ortasında Cinayete Kurban Giden Bir Kadın Daha

Sokak Ortasında Cinayete Kurban Giden Bir Kadın Daha

Tekirdağ sabah saatlerinde bir vahşete ev sahipliği yaptı. Son zamanlarda gündemi meşgul eden kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. 19 yaşında gencecik bir kızımız başından vurularak öldürüldü.

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Sabah saatlerinde 19 yaşında bir genç kız evinden işine gitmek üzere yola çıktığı sırada başından silahla vurularak katledildi.

Henüz ömrünün baharında olan Ayşe Öztürk erkek vahşetiyle çok erken yaşta tanışarak yaşamdan koparıldı. Silah seslerini duyarak olay yerine koşan çevre sakinleri Ayşe’nin kanlar içerisinde yerde yattığını görünce şok oldular. Derhal telefonlarına sarılan çevre sakinleri ve komşular acil yardım ekiplerine haber verdi. Olayı haber alır almaz olay yerine intikal eden polis ve acil yardım ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, Ayşe Öztürk’ün silahla başından vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

Olayla alakalı derhal inceleme başlatan polisin titiz çalışması neticesinde, olayın faili olarak A.İ tespit edildi. Tespit çalışmasının ardından çevrede bulunan güvenlik kameraları da incelenerek saldırganın kaçmak için kullandığı güzergah bulundu.

Katil zanlısı A.İ. ile babası H.İ (52) Ergene ilçesine bağlı Bakırca Köyü’nde tarlada yakalandı. Katil zanlısı ve ona yardım ve yataklık eden babası kaçmak için kullandıkları aracın bozulması nedenyle yaya olarak kaçmak isterken yakalandıkları gelen bilgiler arasında.

Katil zanlısının sorgusuna başlandı. A.İ’nin saldırıyı neden düzenlediği ve Ayşe Öztürk’ü neden vurduğu ise yapılan sorgun ardından açığa çıkacak.

Olay yerine koşan Ayşe Öztürk’ün yakınları olayı görünce sinir krizleri geçirdi. Ayşe’yi tanıyanlar ise gözlerine inanamadı. Komşular ve Ayşe’yi tanıyanların ifadesine göre, Ayşe çok iyi ve saygılı bir insandı. Böyle bir cinayete kurban gitmiş olmasına inanamadılar.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?