Ana Sayfa GÜNDEM 17 Aralık 2017

Sayısal Loto Büyük İkramiyesi İkiye Bölündü

Sayısal Loto Büyük İkramiyesi İkiye Bölündü

MPİ Sayısal Loto 1101. hafta yani 16.12.2017 cumartesi çekilişi sonuçları açıklandı. 6/49 sayısal loto çekilişinde bu hafta 02 – 21 -38 -40 -41 – 44 numaralı sayılara Büyük İkramiye Kazanan İl/ İlçe: İZMİR / KONAK – KOCAELİ / İZMİT 2 kişi 1.801.738,20 TL liranın sahibi oldu.

Sayısal Loto Sonuçları kredibankam.net editörleri tarafından değerli okuyucularımıza sunulmaktadır.

Milli Piyango İdaresi tarafından her cumartesi yapılan çekilişle talihlileri belirlenen Sayısal Loto bu akşam da noter huzurunda talihlilerine kavuştu.

1101. hafta çekilişi yapılan Sayısal Loto’da büyük ikramiye, iki talihliye birden çıktı. Böylece ikramiye tutarı ikiye bölünmüş oldu. Haftanın her günü oynanabilen ve sonuçları cumartesi günü açıklanan Sayısal Loto, 16 Aralık 2017 tarihi için de neticelendi.

Buna göre iki kişi büyük ikramiyenin sahibi oldu. Talihliler İzmir’in Konak ilçesinde ve Kocaeli’nin İzmit ilçesinde biletlerini oynadılar. Kişi başına düşen büyük ikramiye bedeli ise bir milyon sekiz yüz bin liradan daha fazla. Çekiliş sonrasında belirlenen şanslı sayılar 2, 21, 38, 40 ve 41 numaraları oldu. Diğer talihliler ise daha az miktarda ikramiye kazandılar. Beş sayıyı doğru tahmin eden yüz on iki kişi, idareden yedi bin liranın üzerinde para alacak.

Dört sayıyı doğru bilen toplamda yedi bin dört yüz kişi ise seksen lira para kazandı. Üç bilen yüz kırk dört binden fazla kişi ise on bir liralık ikramiyenin sahibi oldu. Sayısal loto, geçtiğimiz hafta altı bilen çıkmadığı için devretmişti. Geçtiğimiz hafta toplamda dört milyon beş yüz bin olarak dağıtılması planlanan Sayısal Loto, altı bilen çıkmayınca bu haftaya devretmişti.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?