Ana Sayfa GÜNDEM 4 Aralık 2017

Firari FETÖ’cüler Amerika’daki Hainlerin Lüks Hayatından Rahatsız

Firari FETÖ’cüler Amerika’daki Hainlerin Lüks Hayatından Rahatsız

Fetullahçı Terör Örgütü’nün Türkiye’de firari konumunda bulunan ve gaybubat hayatı yaşayan Fetullahçı Terör Örgütü mensupları, Amerika’da rahat ve lüks içerisinde yaşayan Hakan Şükür, Emre Uslu, Tuncay Opçin gibi ünlü isimlerin rahat ve lüks içerisinde sefa sürmesinden rahatsız.

Örgütün gaybubat adı verdiği, kelime anlamı yok olmak, kaybolmak olan yapılanması adı altında bazı hücre evlerinde burunlarını bile dışarı çıkaramadan kaçak hayatı yaşıyor. Aranan ve haklarında yakalama kararı olan bazı Fetullahçı Terör Örgütü mensupları bu gaybubat adı verilen yapının içinde sefalet çekerken, Amerika’ya kaçmayı başarıp Pensilvan’ya da FETÖ elebaşı Fetullah Gülenin himayesinde lüks içerisinde rahat bir hayatın tadını çıkardıklarını söyleyerek, Gülen’e şikayet haberleri gönderiyor.

Bazı ünlü isimlerin Pensilvanya’ya kaçırılması, ancak örgütün tabanını oluşturan bazı kişilerin ise Türkiye’de bırakılarak firari hayatına mahkum edilmesi örgütte büyük oranda çatlaklar yaşanmasına neden oluyor. Amerika’dan lüks ve rahat hayat haberleri geldikçe, örgütün, “Türkiye’de kalın ve gaybubat hayatı yaşayın, yakında rahata kavuşacaksınız.” talimatı verdiği üyeleri durumdan iyiden iyiye rahatsız olmaya başladı.

Örgütün gaybubat adı verdiği kaçak hayatının da polis ve istihbarat ekiplerince çözülmesiyle birlikte yakalanma korkusuna da kapılan Fetullahçı Terör Örgütü mensupları, Örgütün ele başı Gülen’i fazlasıyla sıkıştırmaya başladı. Gülen durumdan hayli rahatsız. Gelen şikayetlere fazlasıyla kızar oldu. Bundan dolayı etrafında bulunan ve örgüt mensuplarıyla arasında iletişimi sağlayan kişiler son zamanlarda şikayetleri Gülen’e aktarmakta güçlük çekiyorlar.

Gülen’in en yakınları durumu toparlamak için artık Gülen’in ağzından gelen şikayetlere yanıt vermeye başladılar. Türkiye’de kalan ve bir hücre evinde yaşamaya mahkum kalan üyelerin isyan etmemeleri için Pensilvanya’dan “Türkiye’de kalmak yiğitliktir, bu sabrın selameti de büyük olacaktır” mesajları geliyor.

Ayrıca Amerika’da bulunan FETÖ’cülerin Rıza Rarrab davası hakkında sosyal medya paylaşımları yapmasının da sebebinin bu durum olduğu gelen bilgiler arasında. Bu paylaşımlarla, “Burada sefalet içerisinde yaşamıyoruz. Türkiye karşıtı tüm gelişmeleri yakından takip edip sizleri bilgilendiriyoruz. Bu sayede bir eylem planı hazırlayacağız.” mesajı verildiği iddia ediliyor.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?