Ana Sayfa BANKALAR 17 Eylül 2017

Şekerbank Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Şekerbank Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Günümüzde çok sayıda müşterinin tercih ettiği Şekerbank yatırımlarına hızla devam etmekte ve müşteri memnuniyetinin artması için çalışmalarını sürdürmektedir. Şekerbank için tüm işlemlerinizi Şekerbank ATM’leri, şubeleri, internet bankacılığı, mobil bankacılığı ya da telefon bankacılığı aracılığı ile halledebilirsiniz. Şekerbank müşteri hizmetleri numarası arayarak sizlerde pek çok işlemlerinizi yapabilirsiniz. Peki Şekerbank müşteri hizmetleri numarası nedir?

Kredi Haberlerim ekibi olarak sizler için hazırlamış olduğumuz Şekerbank müşteri hizmetleri numarası aracılığı ile yurt içi ve yurt dışından hangi numaralar üzerinden Şekerbank telefon bankacılığına bağlanabileceğinizi ve hangi işlemleri yapabileceğinizi sizlere belirtiyoruz. Sizlerde belirtilen işlemleri telefon bankacılığı üzerinden yapabilirsiniz. Şekerbank müşteri hizmetleri 7 / 24 hizmet vermektedir.

Şekerbank Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Yurt içi: 444 7878

Yurt dışı: +90 0850 222 78 78

KKTC: 0850 222 78 78

Şekerbank Müşteri Hizmetlerine Nasıl Bağlanırsınız

Şekerbank müşteri hizmetlerine bağlanmak için öncelikli olarak yukarıda belirtilmiş olan yurt içi, yurt dışı ya da KKTC numaralarından birisini konumunuza göre aramanız gerekmektedir. Daha sonra sizi telesekreter karşılayacaktır eğer Şekerbank’ın müşterisiyseniz ve daha hızlı bir işlem için T.C. kimlik numaranızı ya da kredi kartı / bankamatik kartı numaranızı telesekreter sorduğu anda telefonunuzdan tuşlayarak girebilrisiniz.

Şekerbank Telefon Bankacılığı İşlemleri

Şekerbank’ın telefon bankacılığı üzerinden çokça işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Peki Şekerbank telefon bankacılığı ile hangi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Buna göre Şekerbank telefon bankacılığı sayesinde kredi kartı başvuruları, hesap bakiye bilgileri, kampanyalar hakkında bilgi sahibi olma, banka ve bankanın diğer işlemleri için bilgi sahibi olma, döviz ve fon bilgileri, hesap bilgileri, havale / eft işlemleri, otomatik ödeme talimatları vb. gibi tüm işlemlerinizi ücretsiz ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer Şekerbank’ın müşterisi değilseniz sizin için tanımlanmış olan özel menülere girebilirsiniz. Bu bölümler vasıtası ile Şekerbank daha çok kendisini tanıtmaya ve bankası hakkında bilgi vermeye çalışmaktadır. Şekerbank müşterisi değilseniz kampanyalar, ürün ve hizmetleri, hesap işletim ücretleri, diğer hizmet bedelleri, mevduat ve vadesiz hesap detayları, kredi kartı faiz oranları ve diğer ücretleri, FİNDEK paketleri, sigorta işlemleri vb. gibi çok sayıda işlemlerinizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer Şekerbank’ın müşterisiyseniz kesinlikle bankaya kayıtlı telefon numaranızdan bankayı aramanızı tavsiye etmekteyiz. Çünkü böyle durumlarda banka sizi otomatik olarak tanımakta hatta telefonu dahi Sayın isminiz soy isminiz olarak açmaktadır. Bu sayede banka işlemlerinizi çok daha hızlı gerçekleştirebilirsiniz.

Şekerbank telefon bankacılığı aracılığı ile kayıp ya da çalıntı bilgisi vermek için 444 78 78 telefonunu aradıktan sonra 0’ı tuşlayınız. Bu sayede işleminiz daha hızlı olacaktır. Şekerbank’ın telefon bankacılığı numarası 0850 222 78 78 olarak değişmiştir ve telesekreter sizde bu numara hakkında bilgi verecektir. Ancak halen 444 78 78 telefon numarasından hizmet verilmektedir. Bu yüzden konuşma paketi 444’lü hatlar için ücretsiz olan müşteriler Şekerbank’ı halen eski numarası üzerinden arayabilir ve T.C. kimlik numarasını girerek detaylı bilgileri öğrenebilir.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?