Ana Sayfa KREDİ 11 Eylül 2017

Aktif Bank 48 Ay Vadeli 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Aktif Bank 48 Ay Vadeli 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Aktif Bank, beyaz eşyadan mobilyaya, doğalgaz tesisatından sağlık harcamalarına kadar bir çok ihtiyaç kapsamında ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Taksitli ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen Aktif Bank, azami 48 ay vadeye kadar, 500 Türk Lirasından 30 bin Türk Lirasına kadar finansman veriyor.

Taksitli ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için banka şubelerinde kadar gidilmesine gerek yoktur. Anında ihtiyaç kredisi sunan banka, sms ve internet sitesi aracılığı ile de başvurunun gerçekleşmesi için imkan sunuyor.

SMS ile Aktif Bank’ın sunduğu kredi kampanyasına başvuru yapmak için   sırası ile taksit, T.C. kimlik numaranın yazılıp 3050’ye gönderilmesi gerekiyor. Taksit kelimesi büyük harflerle yazılıp, kelimeler arası boşluk olması gerekiyor. İnternet sitesinden yapılan başvuruda bireylerin bankanı internet sitesine giriş yapmaları ve kampanyanın bulunduğu sayfayı bulmaları gerekiyor. Diğer bir başvuru yöntemi ise banka şubeleridir. Başvuru sırasında nüfus cüzdanı getirilmesi gerekmektedir. Kredinin onaylanması halinde banka müşterilerine mesajla bilgi vermektedir ve banka şubelerine davet etmektedir. Kredi sözleşmesi ve gerekli evrakların imza işlemleri de sona erdikten sonra banka finansmanı müşterilerine vermektedir.

Taksitli ihtiyaç kredisi faiz oranları sabit olup, yüzde 1,70’dir. Krediye ilişkin tahsis ücreti alınır. Bu ücret alınan kredinin binde beşinden fazla olmamaktadır.

10.000 TL Taksitli İhtiyaç Kredisi Kampanyası Ödeme Planı

48 ay vadeli 10.000 TL Aktif Bank’ın sunduğu kredi kampanyasından yararlana bireylerin yüzde 1,70 faiz ile aylık ödeyecekleri taksit tutarı 328,68 Türk Lirası, tahsis ücreti ise 50 Türk Lirası olmaktadır.

24 ay vadeli alındığı zaman taksit tutarı 531,11 Türk Lirası, 12 ay vadelide ise 947,92 Türk Lirası olup, tahsis ücreti değişmemektedir.

Aktif Bank Taksitli ihtiyaç kredisi faiz oranları 10 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.aktifbank.com.tr/tr/bireysel/n-kolay-krediler/faturali-ihtiyac-kredisi

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?