Ana Sayfa BANKALAR 11 Ağustos 2017

INGBank ile Kredinizi Hemen Alın Ödemenizi 2018’de yapın

INGBank ile Kredinizi Hemen Alın Ödemenizi 2018’de yapın

INGBANK 4 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi, Hesaplı ve uygun kredi fırsatı, ingbank ihtiyaç kredisi kampanyası – Para lazım. Haliyle de kredi çekmeyi planlıyorsunuz. Ama piyasadaki kredilerin çoğu hemen takip eden ayda ödemelere başlıyor. Sizin ise işleriniz ancak 3-4 ay sonra açılacak. Doğal olarak da kredinizi olabildiğince geç ödemek sizin işinize gelecek. İşte bugün kredisini geç ödemeye başlamak isteyenler için bir yazı derledik. Uzun vade, düşük faiz ve geç ödeme imkanı yakalayabilirsiniz.

INGBANK İHTİYAÇ KREDİSİ FIRSATI

INGBANK Eski Köye Yeni Adet diyerek, bankacılık sistemlerine ve anlayışına farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Bankalar kredi verirken genelde aylık eşit taksitli ve her ay ödemeli olacak şekilde hemen taksit başlama olayına giriyorlar. Kimi bankada 3 ay ertelemeli kredi veriyor ama, insanın burnundan da getiriyorlar. Ingbank ise 4 ay ertelemeli bir kredi kampanyası başlatmış. Kredinizi şimdi alıyorsunuz ve 2018 yılında ödemeye başlıyorsunuz. Bu fırsat süper ötesi bir şey olsa gerek.

KREDİNİN EN ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ NELER

Kredinin limiti ile özelliklere başlayalım. Ing’den alabileceğiniz en yüksek kredi limiti 50000 TL oluyor. En düşük kredi limiti ise 1.500 TL. Bence ihtiyaç kredisi için gayet makul düzeylerde kredi seviyesi belirlenmiş. Krediye başvuru yapanların aylık gelirlerini belgeleri ile sunması gerekiyor. Örneğin işçi ise maaş bordrosunu bankaya iletmesi lazım. Kredi vadesi 3 ay ile 48 ay arasında yapılabiliyor. Kendi durumunuza göre ister 12 aydan yararlanın, ister 24, ister 48. Kredinin taksit sayısını siz seçiyorsunuz. Ama en fazla 48 ay yapılabiliyor.

HAYAT SİGORTASI, TAHSİS ÜCRETİ VE FAİZ ORANI

Yaşınız, cinsiyetiniz, kredinin özellikleri dikkate alınarak hayat sigortanız hesaplanıyor. hayat sigortasından kaçış olayı olmuyor. Mutlaka yaptırmanız gerekiyor. Kredi tahsis ücreti de ödemeniz gerekiyor. Bu tutar az bir şey oluyor. Kreidnin binde 5 oranı kadar oluyor daha doğrusu. 30.000 TL kredinin tahsis ücreti 150 TL oluyor. Bunun dışında faiz oranları da %1,19 ile %1,39 aralığında değişiyor. Bunu kredi skorunuz belirliyor. Fİndeks kredi notunuz yüksek ilse düşük faiz alabiliyorsunuz.

FİNDEKS KREDİ NOTUNA GÖRE FAİZ BELİRLEMESİ
  • Findeks Kredi Skorunuz 1600 puan ile 1699 puan aralığında ise ingbank sizlere %1,39 faiz oranı verecektir.
  • Findeks Kredi Skorunuz 1700 puan ile 1749 puan aralığında ise ingbank sizlere %1,39 faiz oranı verecektir.
  • Findeks Kredi Skorunuz 1750 puan ile 1799 puan aralığında ise ingbank sizlere %1,39 faiz oranı verecektir.
  • Findeks Kredi Skorunuz 1800 puan ile 1849 puan aralığında ise ingbank sizlere %1,329 faiz oranı verecektir.
  • Findeks Kredi Skorunuz 1850 puan ile üstünde olanlar için ise ingbank sizlere %1,19 faiz oranı verecektir.
4 AY ERTELEMELİ KREDİYİ KİMLER ÇEKEBİLİR

Normalde kredi başvurusunu herkes yapıp, şartları taşımaları karşılığında da kredi alabiliyorlar. Özellikle kredi notu mevzusuna dikkat etmeniz gerekiyor. Birde kredi sicili bozuk olanlar, yasal takipte olanlar ve kara listeye girenler kredi alamazlar. Birde 4 ay vade ile kredi imkanı veriliyor. Kredisini şimdi alıp, ödemesini 2018 yılında yapmak isteyenlerin ise Kredi Notunun 1850 ve yukarısında olması gerekiyor. Hem düşük faiz hem uzun vade hemde ertelemeli krediyi bir anda yakalayabiliyorsunuz.

ÖDEME MALİYETLERİ VE TAKSİT TUTARI

Şimdi en can alıcı noktaya geldik. Örnek hesaplama ile kredi alıp almayacağınıza karar veriyorsunuz. 4 ay ertelemeli 10.000 TL krediyi 48 ay vade ile alacağınızı düşünelim. Kredi notunuza bakıldığında, 1850 puanın üstünde olduğu görülüyor. Bankada sizlere %1,19 faiz oranını verecektir. Şimdi elimizdeki verilere göre hesaplama yapalım. Aylık ödemeniz gerekecek olan taksit tutarınız 338,62 TL olacaktır. Hayat sigortanız için ortalama bir tutar olan 587,36 TL ödemeniz gerekecek. Tahsis ücreti için de 50 TL ödeyeceksiniz.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?